10 usability tips voor een hogere conversie

 

Ben je op zoek naar manieren om tot hogere conversie te komen?

 

Ideaal. Want wij hebben namelijk een handige lijst opgesteld met tien usability tips om betere leads aan te trekken - en deze hopelijk om te toveren tot trouwe klanten.

Waarom is deze website usability checklist zo praktisch om in huis te hebben?

shutterstock_236072971.jpgWel, om te beginnen bevat deze lijst tien essentiële tips om je website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hiermee zorg je ervoor dat je klanten vanaf de eerste klik volledig gecharmeerd zijn door je website - en een tijdje zullen blijven hangen. Deze checklist is dus een instrument voor bevestiging, sturing en organisatie.

Onze checklist zorgt ervoor dat je veelvoorkomende usabilityproblemen 
kan oplossen en/of vermijden.

Deze lijst is zo opgesteld dat hij universeel bruikbaar is: problemen met usability zijn immers overal bekend. We hebben gezorgd voor duidelijke en heldere puntjes zodat het eenvoudig is om deze op te volgen en na te gaan.

Wat krijg je?

  • Een eenvoudige en duidelijke gids om er in tien stappen voor te zorgen dat je website een goede usability heeft.
  • Per stap krijg je een korte toelichting, zodat je exact weet hoe je (niet) te werk moet gaan.
  • Een handig te delen en te verspreiden document waar heel je team gebruik van kan maken

Website usability is iets waar je niet naast mag en kan kijken. Zorg ervoor dat je website gebruiksvriendelijk en intuïtief is, zodat je leads in een handomdraai transformeren naar klanten.

Benieuwd hoe ook jij in tien eenvoudige stappen je usability kan optimaliseren? Vul snel het formulier rechts in en ontvang je gratis website usability checklist!

Vraag je gratis checklist aan